Ontdek de perfecte vergaderlocatie bij Het Spoorhuis Baarle, waar de charme van industriële geschiedenis en moderne faciliteiten samenkomen voor uw zakelijke bijeenkomsten. Gelegen op de unieke grens tussen België en Nederland, biedt Het Spoorhuis een inspirerende omgeving die uw vergaderingen en evenementen naar een hoger niveau tilt.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Unieke vergaderlocatie

Onze zaal, met een authentieke industriële uitstraling, is de ideale achtergrond voor elk type zakelijke bijeenkomst. Of u nu een brainstormsessie, workshop, seminar of bedrijfspresentatie organiseert, de ruimte is flexibel in te richten naar uw wensen. Met capaciteit voor groepen van 15 tot 120 personen kunnen wij zowel intieme vergaderingen als grootschalige evenementen accommoderen.

Vergaderlocatie met tuin

Een bijzondere toevoeging aan onze evenementruimte is de aangrenzende ruime tuin, die een vleugje natuur en frisse lucht biedt aan uw evenement. Ideaal voor breaks, outdoor activiteiten of als sfeervolle achtergrond tijdens uw bijeenkomst en daarnaast bijzonder inspirerend.

Inspirende omgeving

Het Spoorhuis Baarle is niet zomaar een locatie; het is een plek met geschiedenis. Het pand diende ooit als douaneloods tijdens de bedrijvige dagen van het “Bels Lijntje”, de treinverbinding die deze regio doorkruiste. Deze historische context voegt een unieke dimensie toe aan uw vergadering of evenement. De zaal kenmerkt zich door 5 meter hoogte, hoge raampartijen een balkenplafond en industriële vloer. Een unieke combinatie voor een inspirerende omgeving.

Samen zijn bij spoorhuis

Praktische vergaderlocatie

Gelegen te midden van het groen, met adembenemend uitzicht over de omgeving, is Het Spoorhuis Baarle gemakkelijk bereikbaar. Binnen een kwartier bevindt u zich vanuit Turnhout, en een half uur vanuit Breda of Tilburg in deze oase van rust en inspiratie.

Onze eventruimte, jouw vergaderlocatie

Wij nodigen u uit om contact op te nemen voor een persoonlijke afspraak. Ontdek de mogelijkheden die Het Spoorhuis Baarle biedt voor uw event en laat u betoveren door de unieke sfeer van deze locatie. Heeft u een specifieke datum in gedachten? Informeer dan naar de beschikbaarheid van onze zaal. Laat Het Spoorhuis Baarle het decor zijn van uw volgende succesvolle vergadering of evenement.