Ontdek de perfecte bruiloft- ofwel trouwlocatie waar geschiedenis en moderniteit elkaar ontmoeten: het Spoorhuis Baarle. Gevestigd in een voormalige douaneloods, ademt deze locatie een unieke industriële sfeer uit, perfect voor stellen die op zoek zijn naar een locatie met karakter voor hun speciale dag.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Unieke uitstraling

De zaal van het Spoorhuis Baarle, met zijn authentieke industriële uitstraling, biedt een onvergetelijk decor voor uw huwelijksceremonie en -feest. Met ruimte voor een intiem gezelschap van minimaal 15 personen tot een groot (avond)feest van maximaal 120 gasten, kunnen wij uw droomhuwelijk werkelijkheid maken.

Trouwlocatie met tuin

Aangrenzend aan de eventzaal ligt een ruime tuin, die een naadloze overgang biedt van binnen naar buiten. Deze tuin is de perfecte plek voor een sfeervolle receptie of gewoon om even te ontsnappen aan de feestvreugde en te genieten van de rust. De tuin is buitengewoon praktisch, ook voor kinderen en geheel afgesloten met uitzicht op het groen.

Praktisch

Gelegen op de grens tussen België en Nederland, biedt het Spoorhuis Baarle niet alleen een uniek historisch kader, maar ook een adembenemend uitzicht op het groen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, een half uur rijden vanaf Breda en Tilburg en een kwartier vanuit Turnhout, wat het een ideale keuze maakt voor gasten die vanuit beide landen komen.

Samen zijn bij spoorhuis

Rijke geschiedenis

Het Spoorhuis Baarle heeft een rijke geschiedenis als een oude douaneloods, gebruikt in de tijd dat er nog treinen reden op het “Bels Lijntje”. Deze historische achtergrond voegt een extra laag toe aan de beleving van uw trouwdag.

Jouw perfecte bruiloft, bij onze bruiloft locatie

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken en zelf de unieke mogelijkheden van onze locatie te ontdekken. Of u nu een specifieke datum in gedachten heeft of simpelweg meer wilt weten over wat wij te bieden hebben, ons team staat klaar om u te verwelkomen en de beschikbaarheid van de zaal te bespreken. Laat het Spoorhuis Baarle het decor zijn van de dag waarop uw toekomst samen begint.