Ontdek de perfecte setting voor een onvergetelijke verjaardag in het Spoorhuis Baarle, een locatie met een rijke historie en een unieke industriële uitstraling. Ons pand, een voormalige douaneloods die dienst deed ten tijde van de levendige activiteiten op het ‘Bels Lijntje’, biedt nu een sfeervolle zaal voor jouw speciale gelegenheid. Met een capaciteit die zich aanpast aan jouw behoeften, van intieme bijeenkomsten van minimaal 15 personen tot grootse feesten met 120 gasten, bieden we een veelzijdige ruimte die gegarandeerd aan je wensen voldoet voor een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Unieke verjaardag locatie

De zaal pronkt met een authentieke industriële charme, perfect voor het creëren van een memorabele atmosfeer voor jou en je gasten. Hoge raampartijen i.c.m. een balkenplafond combineren perfect met de industriële vloer. Grenzend aan deze evenementenruimte, vind je onze ruime tuin. Een idyllische plek die de mogelijkheid biedt om je viering naar buiten te brengen, waar je kunt genieten van het uitzicht op het omliggende groen en de unieke locatie op de grens tussen België en Nederland. Deze bijzondere plek is in een kwartier te bereiken vanuit Turnhout en een half uur vanuit Breda en Tilburg, waardoor het een ideale locatie is voor gasten die vanuit verschillende richtingen komen.

Samen zijn bij spoorhuis

Veelzijdig

Het Spoorhuis Baarle staat niet alleen bekend om zijn opmerkelijke geschiedenis en locatie, maar ook om de mogelijkheid om een evenement geheel naar jouw hand te zetten. Of je nu droomt van een grootse viering of een intiemer samenzijn van de verjaardag, wij staan klaar om je te helpen deze droom te verwezenlijken.

Onvergetelijk verjaardagsfeest

Wij nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en zelf de unieke sfeer van het Spoorhuis Baarle te ervaren. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor jouw verjaardag en bekijk deze prachtige locatie met eigen ogen. Heb je al een specifieke datum in gedachten? Informeer dan naar de beschikbaarheid van onze zaal. Jouw onvergetelijke verjaardag begint in het Spoorhuis Baarle, waar historie en gezelligheid hand in hand gaan.