Stap binnen in de unieke industriële charme van Spoorhuis Baarle, gevestigd in een voormalige douaneloods langs het historische “Bels Lijntje”, waar ooit treinen reden tussen België en Nederland. In de douaneloods is één zaal aanwezig met een unieke sfeer. De eventlocatie kenmerkt zich door een hoogte van 5 meter met grote raampartijen. Dit in combinatie met het robuuste balkenplafond en industriële vloer creëert een unieke zaal. Deze eventlocatie ademt de rijke geschiedenis van het pand, waardoor jouw evenement gegarandeerd is van een unieke sfeer. 

De zaal is bruikbaar van 15 personen tot 120 personen. Bij kleinere gezelschappen maken we de beschikbare ruimte of sfeervolle wijze kleiner. De eventlocatie wordt veel geboekt voor 30 tot 50 personen voor zowel particuliere doeleinden zoals familiefeest, verjaardag of communie als zakelijke doeleinden zoals meeting, jubileum, of vergadering. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld. Ook is het mogelijk de binnenruimte te combineren met de aangesloten tuin, toegankelijk via de openslaande deuren.

Barbecue

Barbecue is al jaren populair en ook bij Spoorhuis Baarle zijn er volop mogelijkheden. We hebben een divers assortiment met voor ieder wat wils, denk hierbij aan vlees in vele varianten, verse vis en verrassende vegetarische producten. Vegan is ook mogelijk.

Buffet

Verras uw gasten met een uitgebreid buffet met zowel diverse koude- als warme gerechten. Onze zeer gevarieerde buffetten bieden voor ieder wat wils en ook de vegetariër heeft volop keuze. Natuurljk hebben we ook heerlijke desserts voor u klaarstaan indien gewenst.

Lunch

Samen lekker lunchen op een bijzondere locatie. Dat kan uitstekend bij Spoorhuis Baarle. Wij verzorgen een heerlijke lunch voor uw gezelschap met bijvoorbeeld een huisgemaakte soep met belegde broodjes, sandwiches en wraps.

Samen lekker lunchen op een bijzondere locatie. Dat kan uitstekend bij Spoorhuis Baarle. Wij verzorgen een heerlijke lunch voor uw gezelschap met bijvoorbeeld een huisgemaakte soep met belegde broodjes, sandwiches en wraps.

Borrel

Wilt u een borrel houden voor uw gelegenheid? Wij hebben de locatie voor u. Onze drankarrangementen bieden uitkomst. Natuurlijk voorzien we uw gasten graag van heerlijke ambachtelijke bitterballen of andere culinaire hoogstandjes.

Afspraak maken

Jouw event heeft een vastgestelde datum, informeer of die datum nog beschikbaar is bij ons voor een event of maak een afspraak om te bespreken hoe we een onvergetelijk event kunnen organiseren.

Eventlocatie met tuin

Onze eventlocatie ademt de rijke geschiedenis van dit pand, waardoor jouw evenement een extra bijzondere lading krijgt. Door de openslaande deuren aan de achterzijde van de zaal loop je de tuin in direct aangesloten op de zaal. 

Deze sfeervolle tuin is aan te kleden op een passende wijze aan je event en kenmerkt zich door een treinstel op het stoel naast de tuin. Uiteraard is de tuin in combinatie met de zaal te gebruiken waardoor je een gedeelte van je event buiten kan laten plaats vinden en een gedeelte of het avondgedeelte binnen.

Samen zijn bij spoorhuis