Spoorhuis Baarle is gevestigd in een oud stationsgebouw waarbij veel historische elementen bewaard zijn gebleven. Dit maakt het een extra bijzondere locatie voor een gezellige borrel en een unieke locatie voor meetings of feesten.

Wat dacht u van een gezellig familiefeest in de Spoorzaal met aangrenzend de afgesloten tuin? Ideaal voor de kids die willen ravotten op het springkasteel.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Barbecue

Barbecue is al jaren populair en ook bij Spoorhuis Baarle zijn er volop mogelijkheden. We hebben een divers assortiment met voor ieder wat wils, denk hierbij aan vlees in vele varianten, verse vis en verrassende vegetarische producten. Vegan is ook mogelijk.

Buffet

Verras uw gasten met een uitgebreid buffet met zowel diverse koude- als warme gerechten. Onze zeer gevarieerde buffetten bieden voor ieder wat wils en ook de vegetariër heeft volop keuze. Natuurljk hebben we ook heerlijke desserts voor u klaarstaan indien gewenst.

Lunch

Samen lekker lunchen op een bijzondere locatie. Dat kan uitstekend bij Spoorhuis Baarle. Wij verzorgen een heerlijke lunch voor uw gezelschap met bijvoorbeeld een huisgemaakte soep met belegde broodjes, sandwiches en wraps.

Samen lekker lunchen op een bijzondere locatie. Dat kan uitstekend bij Spoorhuis Baarle. Wij verzorgen een heerlijke lunch voor uw gezelschap met bijvoorbeeld een huisgemaakte soep met belegde broodjes, sandwiches en wraps.

Borrel

Wilt u een borrel houden voor uw gelegenheid? Wij hebben de locatie voor u. Onze drankarrangementen bieden uitkomst. Natuurlijk voorzien we uw gasten graag van heerlijke ambachtelijke bitterballen of andere culinaire hoogstandjes.

Reserveer direct

Jouw event heeft een vastgestelde datum, informeer of die datum nog beschikbaar is bij ons voor een event of maak een afspraak om te bespreken hoe we een onvergetelijk event kunnen organiseren.

Samen zijn bij spoorhuis

Vergaderen

Vergaderen in een sfeervolle en unieke locatie? Spoorhuis Baarle biedt diverse mogelijkheden voor het verzorgen van een geslaagde meeting. Van korte sessies tot volledige dagen waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd. De beschikbare ruimte is zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Audio- en visuele middelen zijn aanwezig ter ondersteuning van bijvoorbeeld een presentatie.

Vergaderen kan op reservering. Neem hiervoor even contact op via ons contactformulier of telefonisch.