Ontdek de perfecte locatie voor uw personeelsfeest bij het Spoorhuis Baarle, een locatie met een unieke industriële uitstraling die uw evenement onvergetelijk maakt. Dit voormalige douaneloods, gelegen op het historische ‘bels lijntje’ waar vroeger treinen het landschap doorkruisten, biedt nu een sfeervolle zaal voor al uw bedrijfsevenementen.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Unieke locatie

Onze evenementenzaal, met een capaciteit van minimaal 15 tot maximaal 120 gasten, biedt een flexibele en inspirerende omgeving voor zowel kleine samenkomsten als grote vieringen. De zaal zelf, die de rijke geschiedenis en het industriële erfgoed van het pand weerspiegelt, is slechts het begin. Aangrenzend vindt u een ruime tuin, die een prachtige uitbreiding van de evenementenruimte vormt en de perfecte setting biedt voor een buitenreceptie of activiteiten in de open lucht, met uitzicht op het groen dat de grens tussen België en Nederland siert. De eventzaal kenmerkt zicht door hoge raampartijen, 5 meter hoogte, een robuust balkenplafond en industriële vloer.

Samen zijn bij spoorhuis

Praktisch

Gelegen op een unieke locatie, op de grens tussen België en Nederland, is het Spoorhuis Baarle de ideale plek voor organisaties die streven naar een memorabele ervaring. Binnen een kwartier bent u hier vanaf Turnhout, en op een half uur vanuit Breda of Tilburg, waardoor het zowel voor Nederlandse als Belgische gasten gemakkelijk bereikbaar is.

Memorabel bedrijfsfeest

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken en zelf de mogelijkheden van onze locatie voor uw evenement te ontdekken. Beleef daarnaast de unieke sfeer en laat u inspireren door de industriële charme van ons pand. Of u nu een specifieke datum in gedachten heeft of meer wilt weten over de beschikbaarheid van onze zaal, ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijk personeelsfeest. Ontdek het zelf en laat het Spoorhuis Baarle de achtergrond zijn voor uw volgende succesvolle evenement.