Stap binnen in een unieke industriële oase voor jouw volgende familiefeest! Omringd door de historische charme van een voormalige douaneloods, biedt onze zaal een buitengewone setting voor onvergetelijke bijeenkomsten. Gelegen op de grens tussen België en Nederland, geniet je van een adembenemend uitzicht op het groen, terwijl je ruim een kwartier tot half uur verwijderd bent van zowel Turnhout als Breda & Tilburg.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Tuin

Met een capaciteit van 15 tot 120 personen is onze ruimte perfect voor feesten van alle groottes. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een uitgestrekte praktische en afgesloten tuin die naadloos middels openslaande deuren aansluit op onze eventruimte, waardoor je middels een combinatie van binnen en buiten kunt genieten van jouw speciale dag.

Samen zijn bij spoorhuis

Unieke beleving

Ontdek de geschiedenis van het “Bels Lijntje” terwijl je dineert en viert in een gebouw dat ooit diende als een knooppunt voor treinverkeer. Hier voel je de echo’s van vervlogen tijden terwijl je geniet van moderne voorzieningen en een sfeer die perfect past bij jouw feestelijke gelegenheid. Een sfeer die wordt bepaald door hoge raampartijen, een 5 meter hoge ruimte, robuust balkenplafond en industriële vloer.

Onze eventruimte voor jouw familiefeest

Informeer naar beschikbaarheid van onze feestzaal voor familiefeesten als je al een specifieke datum in gedachten hebt. Of neem contact op om een afspraak te plannen om de eventruimte al dan niet i.c.m. de tuin te beleven en alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om jouw familiefeest tot een onvergetelijke ervaring te maken!