Stap binnen in de unieke industriële charme van Spoorhuis Baarle, gevestigd in een voormalige douaneloods langs het historische “Bels Lijntje”, waar ooit treinen reden tussen België en Nederland. Bij ons kun je één zaal juren met een bijzondere combinatie van kenmerken en bijzonder veel flexibiliteit.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Zaal met unieke sfeer

Onze zaal ofwel eventruimte ademt de rijke geschiedenis van dit pand, waardoor jouw evenement een extra bijzondere lading krijgt. De zaal kenmerkt zich door een hoogte van 5 meter met grote raampartijen. Dit in combinatie met de balkenplafond en industriële vloer creëert een unieke zaal annex eventruimte.

Feestzaal

Of je nu een intiem verjaardagsfeest, familiefeest, jubileum, bruiloft of een andere gelegenheid in samenzijn wilt vieren, onze zaal biedt de perfecte setting voor elk type bijeenkomst. Met een capaciteit van 15 tot 120 personen is er ruimte voor zowel kleine bijeenkomsten als grotere evenementen. En vergeet niet onze praktische afgesloten tuin, die grenst aan de feestzaal en een unieke buitenervaring biedt voor jouw gasten. De tuin grenst direct aan de eventruimte en is met openslaande deuren op karakteristieke wijze met elkaar verbonden.

Zakelijk

Onze zaal een bedrijfspresentatie of een jubileum wilt vieren, onze zaal biedt de perfecte setting voor elk type bijeenkomst door de unieke sfeer. De combinatie van 5 meter hoogte, grote raampartijen met veel licht, industriële vloer, balkenplafond en andere authentieke details maken een unieke zaal overladen met beleving die inspireert en daarbij bijdraagt aan een kwalitieve meeting, presentatie, vergadering of ander zakelijke event.

Praktisch

Gelegen op de grens tussen België en Nederland, biedt Spoorhuis Baarle niet alleen een unieke locatie langs het “bels lijntje”, maar ook een adembenemend uitzicht op het groen aan. Met een half uur rijden van Breda en Tilburg en nog dichterbij Turnhout, is onze feestlocatie gemakkelijk bereikbaar voor al jouw gasten incl. ruime gratis parkeergelegenheid. Uiteraard voorzien jullie afhankelijk van je wensen van koffie, thee, fris, lunch, borrel of…

Samen zijn bij spoorhuis

Kom langs of informeer naar beschikbaarheid

Maak vandaag nog een afspraak om de alle mogelijkheden voor het huren van onze zaal te bespreken en de unieke eventlocatie / zaal te beleven. Of informeer direct naar de beschikbaarheid van onze feestzaal als je al een specifieke datum in gedachten hebt. Wij staan klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken!