Creëer onvergetelijke momenten tijdens uw volgende meeting in het Spoorhuis Baarle, waar geschiedenis en moderne faciliteiten samenkomen in een adembenemende industriële setting. Onze exclusieve zaal, ooit een bruisende douaneloods op het historische ‘Bels Lijntje’, combineert moeiteloos een rijk verleden met hedendaags comfort. De ruimte, gekenmerkt door haar imposante hoogte, grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, authentiek balkenplafond, industriële vloer en sfeervolle inrichting, biedt een inspirerende achtergrond voor elk type zakelijke bijeenkomst.

Tevens is deze ruimte zeer geschikt voor meetings en vergaderingen. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op verzoek worden geregeld.

Unieke meeting locatie

Met capaciteit voor 15 tot 120 personen past onze locatie zich naadloos aan uw behoeften aan, of het nu gaat om een intieme brainstormsessie of een grootschalige conferentie. De aangrenzende ruime tuin biedt een frisse adempauze of een creatieve uitlaatklep, perfect voor break-out sessies of om even te ontspannen tussen de agendapunten door. Deze combinatie werkt daarnaast bijzonder inspirerend.

Samen zijn bij spoorhuis

Praktisch

Gelegen op de unieke kruising tussen België en Nederland, is het Spoorhuis Baarle een symbool van verbinding. Met een idyllisch uitzicht op het groen en toch slechts een kwartier verwijderd van zowel Turnhout als Breda en Tilburg, biedt onze locatie het beste van twee werelden: serene rust en gemakkelijke bereikbaarheid.

Meeting op locatie

Wij nodigen u uit om de eindeloze mogelijkheden van onze locatie zelf te komen ontdekken voor jou meeting. Maak een afspraak om samen de opties voor uw evenement door te nemen en laat u betoveren door de unieke sfeer van het Spoorhuis Baarle. Of u nu een specifieke datum in gedachten heeft of gewoon de beschikbaarheid van onze zaal wilt verkennen, ons team staat klaar om u te verwelkomen en te assisteren bij het plannen van een onvergetelijke meeting.