Eten en drinken bij spoorhuis

Lunch, Diner of Borrel bij Spoorhuis

Eten en drinken op de grens van NL en BE, in een natuurlijk setting met historie. Onze warm aangeklede brasserie in Baarle-Nassau nodigt u uit voor een snelle of zeer uitgebreide lunch, borrel op dinsdag t/m zondag of diner op vrijdag- of zaterdagavond.

Eten en drinken op de grens van NL en BE, in een natuurlijk setting met historie. Dat is lunchen, dineren, borrelen of ontbijten in het Spoorhuis. Het voormalige douaneloods aan het “Bels Lijntje” is een unieke locatie. 

Het pand kenmerkt zich met hoge raampartijen, robuust houten balken plafond en industriële betonvloer. Door het licht en hoogte doch moderne comfortabele inrichting is het optimaal genieten van al wat bourgondisch Spoorhuis te bieden heeft. Binnen of buiten met goed weer op het terras op het perron.

Diner

Vrijdag – zaterdag 17:00 – 23:00 uur

Elke maand een wisselend menu gevarieerd met tal van verse ingrediënten en seizoensproducten.

Lunch

Dinsdag – Zondag 11.00-16.00

Zeer gevarieerde kaart met zowel unieke recepten als klassiekers. voor de gezellige, uitgebreide of snelle lunch. Louter verse ingrediënten en regelmatig wisselende kaart.

Ontbijt

Enkel op reservering 9:00 – 11:00 uur 

Voor degenen die niet kunnen wachten op de lunch, hebben we een heerlijk ontbijtje samengesteld voor de beste start van de dag.