Stap binnen in de unieke industriële charme van de feestzaal van het Spoorhuis Baarle, gevestigd in een voormalige douaneloods langs het historische “Bels Lijntje”, waar ooit treinen reden tussen België en Nederland. In de douaneloods is één feest zaal aanwezig met een unieke sfeer. De feestzaal kenmerkt zich door een hoogte van 5 meter met grote raampartijen. Dit in combinatie met het robuuste balkenplafond en industriële vloer creëert een unieke feestzaal. Deze eventruimte ademt de rijke geschiedenis van het pand, waardoor jouw evenement gegarandeerd is van een unieke sfeer. 

De feestzaal is bruikbaar van 15 personen tot 120 personen. Bij kleinere gezelschappen maken we de beschikbare ruimte of sfeervolle wijze kleiner waardoor een kleine feestzaal onstaat. De feestzaal wordt veel geboekt voor 30 tot 50 personen voor zowel particuliere doeleinden zoals familiefeest, verjaardag of communie als zakelijke doeleinden zoals meeting, jubileum, of vergadering. Daar er voldoende ruimte is, kunnen er diverse opstellingen worden gecreëerd. Audio- en visuele middelen kunnen op aanvraag worden geregeld. Ook is het mogelijk de binnenruimte van de feestzaal te combineren met de aangesloten tuin, toegankelijk via de openslaande deuren.

Feestzaal met tuin

Onze feestzaal ofwel eventruimte ademt de rijke geschiedenis van dit pand, waardoor jouw evenement een extra bijzondere lading krijgt. Door de openslaande deuren aan de achterzijde van de feestzaal loop je de tuin in direct aangesloten op de feestzaal. 

Deze sfeervolle tuin is aan te kleden op een passende wijze aan je event en kenmerkt zich door een treinstel op het stoel naast de tuin. Uiteraard is de tuin in combinatie met de feestzaal te gebruiken waardoor je een gedeelte van je event buiten kan laten plaats vinden en een gedeelte of het avondgedeelte binnen.

Arrangementen Eten en drinken

Het Spoorhuis Baarle biedt een veelzijdig aanbod van feestzaalverhuurarrangementen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of u nu een barbecueliefhebber bent of voorkeur geeft aan een uitgebreide buffetoptie, lunch of hapjes, of een combinatie er is iets voor iedereen. Kies uit verschillende BBQ-arrangementen met vlees, vis of vegan opties, elk vergezeld van heerlijke bijgerechten. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderarrangement beschikbaar. Populair zijn de  uitgebreide buffetten, waaronder de Spoorhuis-special, Spaanse en Italiaanse thema’s, of ga voor een koninklijke behandeling met het Royal Buffet. Elk arrangement is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften, ongeacht de samenstelling of grootte van het gezelschap.

Ook zijn er diverse drankarrangementen, ideaal voor elke gelegenheid. Of u nu een korte receptie plant of een lange avond wilt doorbrengen, er zijn arrangementen beschikbaar van 2 tot 5 uur of langer indien gewenst. Voor de liefhebbers van speciaalbieren, speciale koffies of gedistilleerde dranken zijn er extra uitbreidingen mogelijk. Deze arrangementen zijn perfect te combineren met onze zaalhuur, waarbij de prijs per persoon afneemt naarmate het aantal gasten toeneemt en hoe dan ook gastvrij geserveerd.

Samen zijn bij spoorhuis

Kom langs of informeer naar beschikbaarheid

Gelegen op de grens tussen België en Nederland, biedt Spoorhuis Baarle niet alleen een unieke locatie langs het “bels lijntje”, maar ook een adembenemend uitzicht op het groen aan. Met een half uur rijden van Breda en Tilburg en nog dichterbij Turnhout, is de feestzaal gemakkelijk bereikbaar voor al jouw gasten incl. ruime gratis parkeergelegenheid. 

Maak vandaag nog een afspraak om de alle mogelijkheden voor het huren van onze feestzaal te bespreken en de unieke eventlocatie / feestzaal te beleven. Of informeer direct naar de beschikbaarheid van onze feestzaal als je al een specifieke datum in gedachte hebt. Wij staan klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken!